VÆRELSET

Vi har 20 hjemlige indrettet værelser med eget toilet og bad. Værelserne er alle af en størrelse med plads til 2-3 medbragte mindreårige børn. Vi har kælet lidt ekstra for at der er en hjemlig følelse på værelserne og ikke mindst fællesarealerne, som pejsestuen og biblioteket.

Det er meget vigtigt for os, at du føler dig hjemme på Ellestedet. Vores værelser er hver især unikke, ofte med kunstværker af børn og et indbydende miljø og et rum, du kan kalde dit eget, så længe du er hos os.

Du får det privatliv, du har brug for, men de fælles rum giver dig mulighed for at føle, at du hører til.
Med andre kvinder, der bor på din korridor, er der altid nogen i nærheden til en snak, når du har brug for det, men din dør kan låses, når du har brug for det.

Vi ved, at dit miljø kan hjælpe med at understøtte din bedring, og derfor har vi fokus på dette såvel som det psykiske, fysiske og følelsesmæssige.
LÆS OM STYRKELSE AF DIG
KONTAKT

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

RING NU: 51 15 65 66

Vi er et midlertidigt hjem. Et kvindekrisecenter for kvinder og børn, der har været udsat for vold. 

Du kan kontakte os – døgnet rundt.

Vi lytter til dig. Sammen finder vi ud af, om et ophold hos os er en god løsning for dig. Vi kan give dig råd og vejledning om, hvad du kan gøre i din situation.

Vi kan hjælpe dig med juridisk bistand, hjælpe dig med afklaring af beskæftigelse, karriere eller udfordringer på jobbet.  Vi hjælper dig med samværsordning eller andet, som måtte veje tungt i forbindelse med dine nære relationer.
FÅ 

HJÆLP 

NU
menumenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram