HVORDAN ER DET AT ARBEJDE HOS ELLESTEDET

Ellestedet

En ny start for voldsudsatte kvinder og børn

At arbejde hos Ellestedet er mere end bare et job. Det er en mulighed for at være kreativ og designe håb for forandring, for de kvinder og børn der står i en svær livssituation, efter at have været udsat for vold eller trusler om vold. Som filosoffen Løgstrup så fint beskriver det ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han (hun) holder noget af dets liv i sin hånd”. På Ellestedet er vi meget bevidste om at vi netop holder hinanden i hænderne, og vi oplever at det i sandhed er livsforandrende at arbejde hos os.
Vi er en stolt socialfaglig virksomhed på en mission for at tilbyde kvinder og børn et frit og trygt liv uden vold. Vi tænker helhedsorienteret og kreativt, og vi venter ikke på forandringen - vi skaber den sammen med de kvinder og børn som kommer til os. Derfor er vi også hele tiden opmærksomme på udviklingsområder i egen praksis, i forhold til samarbejdet med andre aktører og det omkringliggende samfund. Dette forudsætter at vi er ærlige og nysgerrige også på vores egen faglighed og virkelighed, så vi hele tiden styrker vores eget fundament, samt tilpasser os de krav, tendenser og behov vi møder i arbejdet. Vi orienterer os i den nyeste forskning, har et bredt fagligt samarbejde og igangsætter også selv initiativer, med det formål at optimere den faglige praksis på området generelt.

VORES MEDARBEJDER SIGER

vores medarbejdere

Ellestedets vigtigste ressource er vores dygtige medarbejdere. Vi ønsker at tilsikre at alle medarbejdere kan opnå en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv, som kan understøtte medarbejderes nuværende prioriteter og sætte lys på deres næste skridt. Vi arbejder hele tiden på at bidrage til at få det bedste frem i alle vores medarbejdere, idet vi tilbyder muligheder for udvikling. Dette sker bl.a. i det daglige samarbejde, herunder med ledelsen, igennem uddannelse og fast supervision. Det er især vigtigt for os at alle der arbejder på Ellestedet oplever at have et stort fagligt råderum og styrkes i at være handlekraftige. Det skal være trygt at fremsætte idéer, at give sin mening til kende, at kunne vise sig sårbar og at igangsætte initiativer. På denne måde skaber vi rum for at hver enkelt medarbejder kan anvende sit fulde potentiale og udvikle sig på bedste vis. På daglig basis omsættes denne individuelle styrke og passion, til teamwork og fælles drivkraft.
Vi vil gerne være kendt for at være en tryg, rummelig og ansvarlig arbejdsplads med masser af hjertevarme, latter og livsglæde. Vores værdier er ikke blot skueværdier, men integrerede i den måde vi arbejder på. For os er det at være troværdige, inspirerede og nærværende i arbejdet med vores medmennesker.

Takket være vores medarbejdere er vi stolte over at have opnået Great Place to Work-certificering®™ 2023-2024.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

RING NU: 51 15 65 66

We are a temporary home. A women's crisis center for women and children who have experienced violence.

You can contact us - around the clock.

We listen to you. Together we will find out if a stay with us is a good solution for you. We can give you advice and guidance on what you can do in your situation.

We can help you with legal assistance, help you clarify your employment, career or challenges at work. We can help you with visitation arrangements or anything else that may weigh heavily on your close relationships.
I et voldeligt forhold er det ikke kun de fysiske skader, der forårsager den mest langvarige smerte. Økonomisk vold er en skjult form for overgreb, der kan have dybtgående og ødelæggende konsekvenser for dem, der udsættes for det. Men hvad er økonomisk vold, hvordan manifesterer det sig, og hvordan kan Ellestedet hjælpe dig, hvis du er fanget i et mønster af økonomisk kontrol og manipulation? Læs mere på ellestedet.dk

#ellestedet #kvindekrisecenterfyn  #voldmodkvinde #økonomiskvold
Æresrelateret vold er en mørk og kompleks problematik, der berører mange samfund på globalt plan. Det er en type vold, der er dybt forankret i traditioner, kultur og sociale normer og påvirker især kvinder og unge piger.

Æresrelateret vold er et bred term, der omfatter forskellige former for overgreb og undertrykkelse, der udføres for at beskytte en families ære og opretholde traditionelle samfundsnormer. Det inkluderer:

Tvangsægteskaber
Social kontrol i parforhold og familier
Genopdragelsesrejser
Følelsesmæssig afpresning

Centralt for denne form for vold er begrebet "ære," hvor familiens omdømme er afhængig af familiemedlemmernes adfærd og opførsel.

#Ellestedet #kvindekrisecenter #æresrelateretvold #æresrelateredekonflikter #æresrelateretvoldogkontrol
"Ellestedet har betydet alt for mig. Jeg har virkelig fået professionel hjælp. Jeg er blevet fredet. Min stressramte krop har fået tid og ro til at komme ned i gear. Jeg er blevet forkælet med mad og massage.

Personalet er der for dig nat og dag. Jeg vil ønske at de, der sidder derhjemme i et voldeligt ægteskab, tør tage det skridt at komme her"

Fra en kvinde ❤️

#Ellestedet #kvindekrisecenter #liveftervold #kvinder #kvindekrisecenterfyn
I dag er det kvindernes kampdag, og det fejrer vi selvfølgelig også på Ellestedet
på vores egen stille måde. Den fynske countrysanger Maj-Britt Nikolajsen kommer forbi med sin guitar og sin varme stemme og gør os bløde om hjertet. Musikken minder os om, hvor stærke vi er, når vi støtter og hjælper hinanden i en svær tid.

#Ellestedet #IWD2024 #InspireInclusion #kvindekrisecenterfyn #støtkvinder
Er du god til at klippe eller kender du en, der er? Vi ønsker os en frivillig frisør, der vil komme en gang i mellem og trimme lokkerne på de kvinder, der opholder sig hos os i en længere periode, og som derfor trænger til at få gjort lidt ved det ydre for at få det bedre i det indre.  Er det dig eller en, du kender, så hører vi meget gerne fra dig.

#Ellestedet #frisør #kvindekrisecenter #frivillig #kontaktos #kvinderkrisecenterfyn


HJÆLP

NU
menumenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram