FORPLEJNING

Når tingene er besværlige ydre, er det vigtigt, at kroppen bliver fodret med sund og nærende mad. Sindet har brug for dette for at finde ro, og vi bestræber os på at levere økologiske, friske og lokale råvarer, som alle tilberedes i vores eget køkken til alle dagens måltider.

Vi tror på, at det at spise og dele denne tid sammen hjælper os til at knytte bånd og skabe de forbindelser, der hjælper os med at finde vores vej frem og ind i et mere afgjort miljø. Vi spiser sammen både personale og beboere, og alle arbejder sammen om at rydde op efter spisetiderne.
KONTAKT

VI HAR TELEFONEN ÅBENT DØGNET RUNDT.
51 15 65 66

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

RING NU: 51 15 65 66

Vi er et midlertidigt hjem. Et kvindekrisecenter for kvinder og børn, der har været udsat for vold. 

Du kan kontakte os – døgnet rundt.

Vi lytter til dig. Sammen finder vi ud af, om et ophold hos os er en god løsning for dig. Vi kan give dig råd og vejledning om, hvad du kan gøre i din situation.

Vi kan hjælpe dig med juridisk bistand, hjælpe dig med afklaring af beskæftigelse, karriere eller udfordringer på jobbet.  Vi hjælper dig med samværsordning eller andet, som måtte veje tungt i forbindelse med dine nære relationer.
FÅ 

HJÆLP 

NU
menumenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram