Et forsorgshjem til kvinder og børn

Hvis du midlertidigt mangler et sted at bo, hvor du kan være sikker på at få den rette støtte og omsorg, så tilbyder Ellestedet et forsorgshjem til dig, dine børn og eventuelle kæledyr. Med vores forsorgshjem ønsker vi at hjælpe kvinder ud af hjemløshed samt sørge for, at den enkelte kvinde opnår en større tryghed og selvstændighed i deres livssituation. Vores forsorgshjem befinder sig i smukke omgivelser på Fyn, og du er velkommen til at kontakte os allerede i dag, hvis du har spørgsmål til at afklare din situation.
Et forsorgshjem på Fyn i henhold til serviceloven
Ellestedet Kvindecenter Forsorgshjem er et forsorgshjem og herberg i henhold til servicelovens § 110, der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som ikke har mulighed for eller ikke kan opholde sig i egen bolig.
EKF er normeret med 8 fleksible § 110 pladser.

HVAD VI TILBYDER

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

RING NU: 51 15 65 66

Vi er et midlertidigt hjem. Et kvindekrisecenter for kvinder og børn, der har været udsat for vold. 

Du kan kontakte os – døgnet rundt.

Vi lytter til dig. Sammen finder vi ud af, om et ophold hos os er en god løsning for dig. Vi kan give dig råd og vejledning om, hvad du kan gøre i din situation.

Vi kan hjælpe dig med juridisk bistand, hjælpe dig med afklaring af beskæftigelse, karriere eller udfordringer på jobbet.  Vi hjælper dig med samværsordning eller andet, som måtte veje tungt i forbindelse med dine nære relationer.
FÅ 

HJÆLP 

NU
menumenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram